Днес реших да притегна някоя пластмаса по салона на колата (седалки тапицерии на вратите и тн) и реших да ви попитам и вас имате ли такива "приятни" скърцащи и тракащи звуци в купето?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво Ви дрънчи по колите!?
Collapse
X
-
Аз направо оркестър си имам. Нещо скръцне друго тракне трето тропне.
Ама наи много ми шуми от към жапката.Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunovА според вас на какво се дължат тия звуци!?..
Ще ти дам пример: Миналата година взехме 2 коли Нов Внос .Като ги купувахме и при двете нямаше дори и намек за подобни звуци, а сега, след 1 г. и няколко хиляди км. из родните ни пътища и на 2-те почнаха да им поскърцват пластмасите ( все още в рамките на поносимото ) .155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
10тина дена по "Борис" и вече цялото табло скърца все едно го бие ток....
А как ме е шубе да го отворя....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Re: : - )
Първоначално публикувано от Alexanderbbзатова една по-яка музика и всички тракания изчезват
Споделям и мнението за пътищата, защото колата като си я купих беше нов внос и нямаше такива звуци. Карам сравнително внимателно и избирателно и след 2-3 месеца почнаха звуците от всевъзможни места. Даже вече ми тракат и спирачните апарати... та така е в нашата татковина, за съжаление!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
На мен ми подрънква кората на шофьорската врата. Друго - чукам на дърво- няма...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Значи до тук установявам , че се раздрънкват почти едни и същи неща по колите!!!При мен (въпреки че разглабях и пипах) дрънка задната дясна тапицерия на вратата, преден ляв спирачен апарат и още доста звуци които просто незнам откъде идват!!!Ако колата си седи на място натискам удрям... никакви звуци няма ама като тръгне става едно...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
Comment